Natural Kitchen – Het Begin

Hallo! Ik ben Anita Roelink en oprichter van Natural Kitchen en Mason Jar Kitchen. Je vindt hier alles over Voeding en een Gezonde Leefstijl in al haar facetten. Je kan dan denken aan (achtergrond)nieuws, inspiratie, motivatie, recepten, DIY-tips en productinformatie voor betere zelfzorg.

Hierbij maak ik vaak gebruik van de veelzijdige Mason Jars voor gemak, plezier en efficiëntie in de keuken.

Van Opgebrand naar Brandend Verlangen

Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer in de e-commerce en ik begon mijn professionele carrière zoals velen. Ambitieus en zeer gedreven om te groeien en m’n bedrijf tot een succes te maken. Maar deze drive betekende dat ik mijn gezondheid op een laag pitje zette. Niet bewust, maar het sloop er in.

Opperdepop

In 2012 groeide het allemaal boven m’n hoofd met als resultaat: op ramkoers naar een burn-out. Het was een harde, dure leerschool om erachter te komen dat mijn carrière me niet de energie, veerkracht en geluk gaf die ik nodig had en dat prioriteit geven aan mijn gezondheid verreweg het belangrijkste was dat ik moest doen om weer grip te krijgen op m’n leven.

Ik weet nu dat ondernemen topsport is en dat het alleen onder de juiste omstandigheden en voorwaarden kan. Creativiteit, productiviteit en een kwalitatief goed en lang leven gaan hand in hand wanneer je een aantal preventieve leefstijlregels hanteert. Een gezond lijf = een gezond bedrijf! 

De Shift

Door een verschuiving in mijn bewustzijn ontdekte ik leefstijlgeneeskunde: een holistische benadering (body & mind) op het voorkomen van ziekte. Ik ben er vast van overtuigd dat veel chronische ziekten voorkomen, teruggedrongen en zelfs ongedaan gemaakt kunnen worden door een verandering in leefstijl.

Door weer leider te worden over je eigen gezondheid kan je de afhankelijkheid van medicatie en veelvuldige bezoeken aan een arts of psycholoog voorkomen. Wie wil dit nu niet?! Dit is geen rocket science en toch ligt het moeilijk door de wereld waarin we leven. 

We leven als normale mensen in een abnormale omgeving ~ drs. R. de Leth

Het is bijna onmogelijk om duurzame, gezonde gewoonten te creëren door alleen met je arts te praten. De Health of Lifestyle Coach creëert de mentaliteit en gewoonten die nodig zijn om een ​​gezonde leefstijl te leiden. Deze coaches kunnen de overbelaste eerstelijns- en tweedelijnszorg heel goed ontlasten (wachtrijen en enorme kosten).

Door deze overtuiging absorbeer en bestudeer ik alles (wetenschappelijk bewezen) wat met preventieve, positieve gezondheid te maken heeft. Hierdoor brand er een voortdurend verlangen om bij te dragen aan ziektepreventie door betere zelfzorg. Dit doe ik middels deze site, als OERsterk lifestyle coach in wording en ik ben aan het bekijken hoe ik lokaal in m’n woonplaats hier nog meer handen en voeten aan kan geven. 

Ook jouw lijf is het meer dan waard om goed voor te zorgen en niemand kan dat beter dan jijzelf. Hier je bewust van zijn is groots: bewuste mensen zorgen beter voor zichzelf, voor elkaar en voor de aarde!

Take care! X

Anita Roelink

 

Welkom Terug!

Inloggen op je onderstaande account

Creëer een nieuw Account!

Vul onderstaand formulier in om te registreren

*Bij het aanmelden op deze website, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy & Cookie Policy.

Wachtwoord ophalen

Graag je gebruikersnaam of e-mailadres invullen om je wachtwoord te herstellen

Add New Playlist

nl_NL
nl_NL